Community website

Presenteer jouw samenwerking aan een breed publiek

De activiteiten van jouw team, vereniging of community verdienen de juiste aandacht van relevante doelgroepen. Met een functionele en goed vindbare cMember-website vergroot je de bekendheid van jouw activiteiten en interesseer je nieuwe ‘leden’ voor jouw initiatief.

cMember is specialist in het bouwen van ‘community portals’, publieke websites die bedoeld zijn om bezoekers gericht te informeren over activiteiten en op te roepen tot participatie! Samen met jouw team realiseren we een krachtige, informatieve en snelle website waarop alle informatie van jouw organisatie overzichtelijk wordt gepresenteerd.

Via het solide content management systeem houd je de website zelf eenvoudig ‘up to date’. Uiteraard helpen we je ook om jouw organisatie en de relevante thema’s van jouw community maximaal ‘vindbaar’ te maken. Jullie gezamenlijke doel of passie verdient immers een groot publiek!

glenn-carstens-peters-203007-unsplash

Kies je voor de gezamenlijke oplossingen van cMember, dan zet je jouw organisatie in de etalage met een moderne en professionele website en laat je jouw gehele community slim samenwerken binnen een community platform.

Voor meer informatie en prijzen, neem snel contact met ons op.

Contact
Sluiten